De specialist in het snoeien en vellen van bomen in Sint-Truiden

Staat er een zieke boom in uw tuin die verwijderd moet worden? Zou uw haag gesnoeid moeten worden? Hangen bepaalde takken van een boom in de weg maar kan u er niet aan?

 

De firma Krupa in Sint-Truiden is gespecialiseerd in boomverzorging. Zowel jonge bomen een goede start geven als oude bomen een langere levensduur bezorgen is onze drijfveer. Met onze jarenlange ervaring in snoeiwerk en ons professioneel materiaal voeren wij elke taak met de grootste veiligheid en tot in de perfectie uit!

 

Krupa, uw partner voor boomverzorging in Limburg en omstreken

Voor volgende werken kan u bij ons terecht:

  • Snoeien en vellen van bomen
  • Snoeien van hagen en struiken
  • Ontbossen van terreinen
  • Verwijderen van hinderlijke takken

 

Elk stadium van boomgroei heeft gepaste ingrepen nodig. Wij verzorgen alle bomen, zowel jonge als oude bomen alsook gevaarlijke of zieke bomen.

Wij verplaatsen ons in heel de provincie Limburg en omstreken om een analyse van uw boom (of tuin) te maken en bespreken dit samen met u om tot een geschikt resultaat te komen. Onze offertes zijn gratis en vrijblijvend.

 

Voorkom dat uw tuin een verwilderde of gevaarlijke tuin wordt! Neem nog vandaag telefonisch contact op of stuur ons een email. Wij zullen u met plezier verder informeren.